Toimitila

Toimitilamme löytyy osoitteesta: Pakaantie 1 B4 2krs, 16300 Orimattila


Yleisesti

Vuokraamme tiloja eteenpäin yksityisten,yhdistysten, ryhmien ja kerhojen käyttöön. Tilassa voi treenata, suunnitella ja pitää juhlia, leirejä ja muita koulutuksia.

Upeassa hallissamme on 180m2 kiinteä matto, koneellinen ilmanvaihto ja hyvä valaistus. Hallin lämpötilaa on hieman laskettu parempien olosuhteiden luomiseksi. 

Nuuskulasta löydät etsintään suunnitellun tilan, missä on yli 600 piiloa mihin voit hajuja piilottaa koirallesi. Tilaa löytyy 150m2

Kokoustilat ovat lämpimät ympäri vuoden. Siellä on helppo pitää kokouksia, esitelmiä, luentoja. Tilasta löytyy mm. kahvinkeitin, mikro ja jääkaappi.

Voit tehdä myös ostoksia hallilla. Tarjoamme suurimmaksi osaksi Suomalaista käsityötä kohtuulliseen hintaan. 

Tila on esteetön ja sinne tulee ensimmäisestä kerroksesta tavarahissi. Kokonaispinta alaa löytyy 300m2-400m2 molemmin puolin.

Orimattilan Kehräämö tarjoaa upeat puitteet touhuta koiran kanssa. Samasta rakennuksesta löydät Hotellin, Spa-palvelut, Ravintolan, Kahvilan ja monta paikallista käsityö yrittäjää. 

Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.


VUOKRAUS EHDOT

Tila vuokrataan sellaisessa kunnossa kuin se on.

Kaikkien koirien tulee olla vakuutettuja. Jos vakuutusta ei ole, on koiran omistaja tietoinen että LAUMANHENKI ei ole korvausvelvollinen tilassa tapahtuneista tapaturmista. Koirilla tulee olla voimassa olevat rokotukset ja ne tulee olla asiallisesti madotettuja. Tilan vuokraaja sitoutuu käymään läpi tilan sopimusehdot jokaiselle tilaa käyttävälle ihmiselle. Tilassa ja sen ulkopuolella liikutaan asiallisesti ja muita kiinteistöllä liikkuvia henkilöitä kunnioittaen.

Koirat tulee ulkoiluttaa riittävän hyvin ennen tilaan tulemista, ulkoilutus tapahtuu Kehräämön ulkopuolella ja kaikki jätökset tulee kerätä. Vuokraaja on velvollinen siivoamaan hallista koirien uloste- ja virtsa vahingot (ja ne myös merkataan hallin lattiaan liidulla). Jokaisesta vahingosta peritään 20,00€ suuruinen sakko, joka maksetaan LAUMANHENGEN tilille, sakko on koiranomistajan henkilökohtainen kulu (merkkaus sakkoja löydät kokoustilasta) ja niistä ilmoitetaan aina LAUMANHENGEN päivystys numeroon. Vuokraaja on velvollinen ilmoittamaan jokaisesta vahingosta, kalusteiden/tavaroiden/maton ja muun haitan osalta. Vuokraaja on henkilökohtaisesti vastuussa LAUMANHENGEN tilojen ja kalusteiden kunnosta.

Tilan tulee olla käytön jäljiltä siisti. Paikat siivotaan käytön jäljiltä, siivousvälineet löytyvät tilan etuosasta. Tilaa ei saa siivota omilla välineillä/ puhdistusaineilla. Tilan maton pilaaminen voi johtaa 5800,00€ remonttiin ja korvaus kuluihin. Jos tilaa ei ole siivottu käytön jäljiltä tai ilmenee että tilan vuokraaja ei ilmoita vahingosta vuokraajalle, voidaan häneltä periä kohtuulliset siivous ja remontointi kulut korvaukseksi. Jos vahingoista ei ilmoiteta, on vuokraaja myös velvollinen ilmoittamaan jokaisesta rikkomuksesta poliisille. Sopimusta rikottaessa hallin jälleen vuokraus puretaan välittömästi. Tilassa on kameravalvonta.


Vuokran maksu suoritetaan LAUMANHENGEN tilille ( FI58 3939 0052 0212 50) ennen vuokrasuhteen alkua, ellei toisin sovita. Sopimuksen irtisanomisaika on 1 kk, jokaisen kuun ensimmäisestä päivästä.

Maksettuja vuokria ei palauteta. 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Varustukseen kuuluu mm:

- Kiinteä hajuseinä

- Siirrettävä hajuseinä 

-  Piiloja 2kpl

- Hyppyesteitä 3kpl
- A-este

- Haju erottelu pöytä

- Agilitykepit
- Trimmipöytä

Koulutustila 2 (ns. NUUSKULA) sisältää yli 300 erilaista piiloa, joihin voit kätevästi tehdä koirallesi etsintä harjoituksia.


OSTOKSILLE

Patukoita, hihnoja, jälki liinoja, pantoja (myös nahkaiset mitta tilauksesta), palloja, rasioita, puruluita, jälkipaaluja, kaulaimia ja paljon muuta..


MEILLÄ KÄY MAKSUVÄLINEINA YLEISIMMÄT PANKKIKORTIT JA KÄTEINEN.