KausikoulutuksetKOULUTUSLEIRI
5.10-7.10.2018
Orimattilassa

Aiheina; TOTTIS & JÄLKI

H.120€ (sis.majoituksen)

Lisätietoja p.0451757277


TEMPPUKURSSI - 5 viikkoa

Koulutuksen tarkoituksena on opettaa koiralle temppuja, kuten: ryömi, pyöri, hyppää, kumarra, orava, peruuta, tuo, vie, pujottele. Viemme koulutuksessa koiria eteenpäin vahvistamalla koiran aktiivisuutta. Tämä kurssi sopii kaikille koirakoille ikään ja karvoihin katsomatta.


KOGNITIO - 5 viikkoa

Selvitämme viikottaisilla testeillä koirasi oppimisen kykyä, ohjattavuutta, muistia ja aktiivisuutta. Teemme yksinkertaisia testejä joita voit myös toteuttaa kotona. Tule testaamaan koirasi ominaisuuksia! Koulutus sopii kaikille koirille ja ohjaajille, ilman aikaisempaa kokemusta.


BOOT CAMP - 5 viikkoa

Starttaamme uuden kurssin jossa koira ja ohjaaja voivat yhdessä nostaa kuntoaan. Boot Camp perustuu armeija tyyliseen kuntoiluun, jossa kouluttaja ohjaa koirakoita jokainen viikko vaihtuvilla radoilla kohti parempaa kuntoa. Koulutus ei vaadi koiralta, eikä ohjaajalta sen kummempia taitoja. Ainoat vaatimukset kurssille ovat hyvä huumorintaju ja luja usko itseensä.RENTOUTUS KURSSI - 5 viikkoa

Onko koirallasi tapana kiihtyä? Tuntuuko ettei rauhoittuminen onnistu? Onko koirasi korvat hävinneet kun yrität sille jotain viestiä? Haluaisitko kokeilla välillä jotain muuta koirasi kanssa?  Kurssilla käydään läpi koiran kevyt hierontaa ja rentouttamista. Opi syventämään suhdettasi koiraasi ja tule kokeilemaan ihan uudenlainen lähestymistapaa koiran kanssa olemiseen. Tämän kurssin koirasi valitsisi!


KEHON HALLINTA - 3 viikkoa  

Kehonhallinta kurssilla käymme läpi koiralle tärkeitä lämmittely rutiineja, joista on huomattavaa hyötyä jos koirasi harrastaa liikunnallisia lajeja. Teemme syvä lihaksia voimistavia harjoituksia tasapaino lautojen ja ilmatyynyjen kautta. Opetamme koiralle koordinaatiota,takapään hallintaa ja venytyksiä.

Lihas kunto harjoituksia on hyvä tehdä koiran kanssa mm. jolla tehdään toispuoleisia harjoituksia (esim. seuraaminen vasemmalla puolella ja sivulle tulo). Kurssin tarkoituksena on ennaltaehkäistä toispuoleisuutta, lihas jumeja ja antaa harrastamiselle lisäpotkua lämmittely ja jäähdyttely rutiinien muodossa.

Kurssille on ikä rajoitus 8kk.


NAKS - Ehdollinen vahviste - 3 viikkoa

Kurssilla opetetaan koiralle ehdollinen vahviste, naksuttimella palkkaus. Tästä on hyötyä kaikissa lajeissa, oikea aikainen palkkaaminen on koirankoulutuksen A-Ö. Kurssi sisältää 3 opetuskertaa (3x60min). H. 50€


ARKITOTTIS - 5 viikkoa

Arjen hallinta, opetus ja ongelmat. Tule kurssille oppimaan arjen tottelevaisuutta.

1.) Hyvä suhde koiraan: miten näkyy lenkillä?Oppimisen perusteet? Hyvä palkkio?

2.) Kontakti ja yhteydenpito ohjaajaan

3.) Istu, maahan, odota, vapaa!

4.) Tänne! Luoksetulon rakennuksen alkeet

5.) Kertaus ja arjen ongelmat 


JÄLJEN ALKEET 3 viikkoa

Koira opetetaan etsimään maa-vainuisesti ihmisen hajua ("jälkeä") maasta. Kurssille ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta.

1.) Teoria: Harjoittelun aloitus, motivaatio, itsenäisyys, työskentelytarkkuus, harrastuslajit

2.) Suoran tallaaminen, hyvä palkkio

3.) Mieletilan säätö: rauhoittuminen vs. motivaatio

4.) Oikea ja vasen askel (tekniikka)

5.) Esineilmaisu ja kulmatyöskentely


PYÖRÄILY 5 viikkoa

Liikkuminen pyörällä oman koiran kanssa voi olla joko ihanaa tai pelottavaa. Tule oppimaan, miten ennaltaehkäistään tapaturmat ja saadaan koira pysymään hallitusti pyörän sivulla.

1.) Teoria: turvallisuus, välineet, tekniikka, ympäristö, harjoittelu, lihaskunto

2.) Talutusharjoitukset ja tekniikka

3.) Käskyjen opetus: Talutus, ajo, talutus

4.) Ohittaminen ja ongelmat

5.) Pyöräretki


KÄSITTELY 5 viikkoa

Käsittelyharjoituksiin keskittyvä kurssikokonaisuus. Tunnit sopivat hyvin pennulle, näyttelykoiralle tai käsittelyn parantamista haluavalle. Tarvitset kurssille koiran omat välineet: kynsisakset, hatjan, putsauslappuja, kuumemittarin ja muistiinpanovälineet. Suosittelemme myös näyttelyhäkin ottamista mukaan, jossa koira voi rauhallisesti odottaa omaa vuoroaan.

Otamme kurssille vain 4 osallistujaa!

1.) Miten koira oppii ja ehdollistuu? Yleisimpien ongelmien synty

2.) Ohjaajan ja koiran luottamussuhde: vartalon tutkinta, peruselintoimintojen mittaus ja seuranta

3.) Pesu, kuivaus, harjaus(käytännössä)

4.) Korvien ja silmien putsaus

5.) Kynsien leikkaus


LEIKITYS 3 viikkoa

Kurssi sopii tottelevaisuutta harjoitteleville, pennuille tai yksityiskoulutuksessa oleville, jotka haluavat parantaa suhdetta koiransa kanssa. Ota yhteyttä rohkeasti puhelimitse ja kysy kouluttajaltamme, sopisiko koirasi tähän ryhmään?

1.) Tutustuminen, leikin alkeet, vahvistaminen ja saalisvietin ABC

2.) Kahden lelun tekniikka ja leikin kesto

3.) Mielentila? Kiihdytys-rauhoitus-kiihdytys?


KATSO MYÖS RYHMÄKÖULUTUKSET ->